Wat is een Pralon ?

Innovatief

 

De Pralon is een praline met een vloeibare kern, die volgens een heel eigen productie procedé op een voordelige manier de suiker cocon in traditionele pralines vervangt waardoor Pralons minder suiker en minder vet bevatten, maar des te meer uw smaakpapillen verwennen met pure, eerlijke smaken.Deze gebrevetteerde techniek biedt de garantie van een lichte en een diëtisch verantwoorde lekkernij met het potentieel aan een enorm aantal smaken aangepast aan de culinaire gewoontes en de culturele en levensbeschouwelijke wensen van alle consumenten.

Met de onnavolgbare smaakervaring van de Pralon schrijven wij met fierheid een nieuwe bladzijde in de rijke geschiedenis van de praline. Nog nooit heeft deze chocolade lekkernij een gelijkaardige revolutie gekend sinds zijn creatie in 1912.

De Pralon is de nieuwe generatie van luxe-pralines.

Verfijnd

 

Pralon komt naar buiten met authentieke en natuurlijke smaken van fruit, wijn, sterkedrank, koffie, tee, al wat vloeibaar gedegusteerd wordt. Op deze manier zorgt de Pralon op éénvoudige en doeltreffende wijze voor een authentieke en onnavolgbare smaakervaring.

Pralons hebben een luxueus design en worden met de grootste zorg artisanaal vervaardigd door een Belgische chocolatier.

Onze Pralons worden vervaardigd door een ervaren meester praline-maker en met exclusief kwaliteitsproducten. Onze Pralons worden aangeboden in een smaakvol ontworpen doos met een luxueus design dat het artisanaal concept van ons product onderstreept.

Onze basisproducten komen uit heel de wereld en beantwoorden aan de strengste vereisten op gebied van kwaliteit en smaak. Aan onze Pralons worden geen smaakverbeteraars, kleurstoffen of chemische bewaarmiddelen toegevoegd.

Exclusief

 

De Pralons, pralines uit het luxe segment worden in zorgvuldig gekozen delicatessenzaken verkocht alsmede via onze webshop.

De recepturen van onze producten worden in huis ontwikkeld onder toezicht van smaak experts en worden door een uitgebreid panel van consumenten geproefd en getest.

Ondek onze Pralon Champagne, aangeboden in elke doos. Deze praline belichaamt perfect ons concept van een luxe praline.

 

 

Taste the unexpected

Contact

N.N.T. bvba
62 Rue Provinciale
1301 Waver
België

Tel : +32 (0)475 74 12 43

E-mail : info@pralon.be